Vitals Voedingssupplementen BV is een onafhankelijk Nederlands bedrijf dat is opgericht in 1988

Ze leveren specialistische en hoogwaardige voedingssupplementen en delen kennis over de werkzaamheid van voedingssupplementen om op natuurlijke wijze gezond te worden of te blijven.

Ze helpen iedereen graag op weg naar een optimale gezondheid. In het assortiment staan de dosering, opneembaarheid en werkzaamheid van de ingrediënten centraal.

Bij de ontwikkeling van nieuwe producten ligt het accent altijd op de onderbouwing van het beoogde effect. Deze onderbouwing vormt een cruciaal onderdeel van de kennis die ze ter beschikking stellen.

Met hun deskundigheid en vanuit de zelfstandige en onafhankelijke positie zijn ze in staat om grondstoffen en leveranciers te selecteren die aan hun strenge normen voldoen.

Vitals_Logo_RGB_staand

Elke dag beter

Maar Vitals staat ook nog voor iets anders. Ambitie. De ambitie om voorop te lopen. Om steeds betere, effectievere supplementen aan te bieden. Met doseringen volgens de laatste inzichten. Om bij toevoegingen aan het assortiment altijd het vizier te richten op veelbelovende vernieuwingen met een degelijke onderbouwing. En de ambitie om continu betere informatie te ontwikkelen rondom het gebruik van de producten. Duidelijker, uitgebreider, overzichtelijker. Dit ideaal is natuurlijk nooit voltooid. Het wordt elke dag beter. Net als iedereen die de producten gebruikt. Vandaar de leus.

Vitals. Elke dag beter.

Kwaliteit

Vitals gelooft dat de beste kwaliteit belangrijk is voor optimale gezondheid. De kwaliteit van Vitals uit zich in de geselecteerde grondstoffen, de op studies gebaseerde doseringen, de uitgekiende samenstellingen, de uitstekende biologische beschikbaarheid, de wetenschappelijke onderbouwing van de werkzaamheid, de ethische normen die ze hanteren, de verantwoordelijkheid die ze nemen met betrekking tot voedselveiligheid, de nauwkeurigheid en grondigheid waarmee ze de zuiverheid van de grondstoffen borgen, de wetenschappelijke en orthomoleculaire kennis die ze in huis hebben, het hoge niveau van de informatie die ze delen, de betrouwbaarheid van de leveringen en de uitstekende service die ze verlenen. Dat kwaliteit bij Vitals de hoogste prioriteit heeft en dat ze hierin een stap verder gaan, blijkt uit het ISO 22000-certificaat. Dit geeft aan dat ze voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen op het gebied van voedselveiligheid en dat ze beschikken over een kwaliteitsmanagementsysteem waar de hele organisatie bij betrokken is.

Breed assortiment

Vitals biedt een breed assortiment zodat u een ruime keuze heeft om de gezondheid optimaal te kunnen ondersteunen. Met losse vitaminen en mineralen in relevante doseringen, maar ook zorgvuldig geformuleerde combinaties en multi’s. Daarnaast hebben ze een ruime selectie aan fytonutriënten, probiotica, vetzuren, aminozuren en overige nutriënten. Bovendien kunt u inmiddels voor meer dan 20 biologische voedingssupplementen terecht bij Vitals. En ze hebben meer dan 70 producten die geschikt zijn voor veganisten.

Minami

Minami is een internationaal visolie-merk dat in meerdere landen verkrijgbaar is. In Nederland worden de producten van Minami exclusief gedistribueerd door Vitals. Minami en Vitals hebben elkaar gevonden door een gedeelde ambitie om voedingssupplementen aan te bieden van de hoogste zuiverheid en kwaliteit.

Bestellen met 15% korting?

De website van Vitals is www.vitals.nl

Neem contact op met ons voor de kortingscode voor 15% korting op je bestelling!

Wij adviseren u graag over de producten van Vitals.