Over Pharma Nord

Pharma Nord is één van Europa’s leidende fabrikanten van voedingssupplementen en kruidenpreparaten.
Het bedrijf ontwikkelt, vervaardigt en verkoopt wetenschappelijk onderbouwde voedingssupplementen, kruidenpreparaten en geneesmiddelen gebaseerd op een optimale biologische beschikbaarheid en documentatie.

De onderzoeksdatabase van Pharma Nord bevat meer dan 9.000 wetenschappelijke studies – inclusief een groot aantal onderzoeken die met eigen preparaten zijn uitgevoerd.

De database is de hoeksteen van de productontwikkeling.

Pharma Nord, met zijn productiefaciliteiten en hoofdkantoor in Denemarken, is in bijna 50 landen verkrijgbaar.

Deense kwaliteit

Pharma Nord vervaardigt voedingssupplementen en kruidenpreparaten in Denemarken die voldoen aan de strikte Deense wetgeving.
Omdat deze wetgeving de strengste is in Europa zijn de producten van een hoog en geborgd kwaliteitsniveau.

Pharma Nord is in vele landen een bekend merk geworden

Vooral dankzij het karakteristieke design met het bekende “kwaliteitslogo”, de gouden vijzel met het opengewerkte “kijkgat” naar de producten in de verpakking, de exclusieve doosjes met de zilveren rand en het uniforme Bio-concept. Consumenten, detaillisten en medewerkers in de gezondheidszorg associëren deze kenmerken met gedegen onderzoeken een hoge biologische beschikbaarheid. Ze zorgen ervoor dat de Pharma Nord producten een vaste plaats krijgen op een markt die vaak door trends wordt beheerst.

Geschiedenis van Pharma Nord

Pharma Nord werd in 1981 opgericht door de twee huidige eigenaren, Eli Wallin en Sven Moesgaard, die zijn begonnen met de import van een Brits selenium product.

Dit product werd vrij snel verder ontwikkeld tot het bekende product Bio-Seleen+ Zink, dat nog steeds een hoeksteen is van het productassortiment.

Het onderliggende idee van Pharma Nord was om de tekortkomingen van de moderne voeding te compenseren door middel van voedingssupplementen met een hoge biologische beschikbaarheid en een goed onderzochte werking. Bio-Seleen+Zink verwezenlijkte deze filosofie met succes in één enkel product en legde de basis voor de eerste dochterondernemingen die in Zweden, Engeland en Finland werden gevestigd.

In de loop der jaren heeft Pharma Nord de reputatie opgebouwd van een innoverende en vooruitstrevende speler op de markt.
Pharma Nord was het eerste bedrijf dat co-enzym Q10 op de Europese markt heeft geïntroduceerd.
Het product Bio-Quinon Q10 werd in 1990 gelanceerd en is uitgegroeid tot één van de bekendste Q10 producten ter wereld.
Dit is slechts één van de vele voorbeelden waaruit blijkt dat Pharma Nord vooroploopt bij het omzetten van nieuwe kennis in nieuwe producten.

Voedingssupplementen met een topkwaliteit

Alle faciliteiten en standaardprocedures van Pharma Nord voldoen aan de strenge GMP (geneesmiddelen) en HACCP (voedingssupplementen) regels.
De reden hiervoor is dat precies hetzelfde team zowel onze geneesmiddelen als onze voedingssupplementen maakt.
Elke medewerker wordt opgeleid om dezelfde procedures te volgen met betrekking tot kwaliteit, hygiëne, en documentatie, vanaf het begin tot het eind van het proces.
Op die manier hoeven de medewerkers zich geen zorgen te maken over welke normen zij volgen in de verschillende situaties.
Er is slechts een norm van toepassing, een hoge norm.

Hygiënisch verpakt

Alle tabletten en capsules van Pharma Nord zijn verpakt in hygiënische doordrukstrips. Dit verhoogt de houdbaarheid van het product na opening.
Vooral vitamine C is erg kwetsbaar voor regelmatig aanraken met de hand, zoals dat gebeurt in het dagelijks gebruik van een product uit een potje.

Bestellen met 15% korting?

De website van Pharma Nord is www.pharmanord.nl

Met de kortingscode PN5048 krijg je 15% korting op je bestelling!

Pharma Nord rekent geen verzendkosten!

Vragen over de producten van Pharma Nord ?

Neem gerust contact op!