Wie ben ik:

Ik ben Mariska en ben getrouwd met Frank.
Begin 2023 heb ik zelf een microdose maandcycle met de magische truffels gedaan, onder begeleiding van een zeer ervaren microdose coach.
Door deze maand microdosing en intensieve coaching heb ik zulke mooie stappen mogen zetten in zowel mijn persoonlijke ontwikkeling als inzichten in gedragingen die ik mijzelf onbewust vanuit mijn jeugd heb aangeleerd, maar die me nu in de weg zaten.

Ik ben als het ware weer “aangezet” waardoor er het eerste half jaar al veel positief veranderd is en ik mooie stappen heb gezet.

Tijdens deze maand ben ik ook de grote meerwaarde van coaching tijdens een microdose traject in gaan zien.
Omdat ik zo enthousiast ben over de truffel en het mij zoveel goeds heeft gebracht, wilde ik zelf ook mensen gaan begeleiden tijdens hun microdose maandcyclus.
Daarom heb ik een training gevolgd via mijn zeer ervaren coach.
Inmiddels heb ik met veel succes meerdere mensen mogen begeleiden die elk hun eigen mooie stappen hebben mogen zetten met ondersteuning van elke 3 dagen een micro dosis truffels.
Ik word elke keer weer erg blij en dankbaar als ik de mooie veranderingen hoor van de mensen die ik mag begeleiden.

Wat is microdosing:

Bij de coaching die ik geef neem je elke 3 dagen een micro portie truffels in. De truffels bevatten de psychedelische stof psylocibine, maar omdat je een micro dosering neemt, ervaar je niet de kenmerken van een psychedelische trip. De effecten zijn subtiel waarneembaar en je kan er gewoon je dagelijkse bezigheden,
zoals werk en sport, mee blijven doen.
De psylocibine werkt in op de serotonine receptoren in onze hersenen en legt nieuwe verbindingen aan in ons brein. Hierdoor kun je inzicht krijgen in bepaalde gewoontes of gedragingen.
Receptoren kun je zien als hele speciale ingangen op een cel die met een hele specifieke stof het gedrag van een cel kunnen beïnvloeden.
Serotonine wordt wel gezien als hét “geluksstofje” wat bij voldoende aanwezigheid onder andere voor rust en een tevreden gevoel zorgt.

Wat kan je ervaren tijdens de maandcycle microdosen:

Veel mensen ervaren grote voordelen van het microdoseren, de lijst met voordelen is enorm, alleen is dit wetenschappelijk moeilijk te onderbouwen.
Wat je ervaart heeft ook te maken met je intentie die je vooraf aan de microdose cyclus zet, de truffel geeft je wat je op dat moment nodig hebt, het advies is om toe te geven aan dat wat de truffel je laat zien. Wordt je bijvoorbeeld moe, neem dan even rust en vertraag.

Voorbeelden

 • Het kan zorgen voor stress reductie
 • Het kan een verbetering van je gemoedstoestand geven
 • Het kan je uithoudingsvermogen verbeteren en kan energie geven, ook wanneer je al in een goede conditie bent
 • Je zintuigen kunnen gevoeliger afgesteld worden
 • Je kan creatiever worden
 • Je kan meer empathie en emotionele balans ervaren
 • Het kan je persoonlijk laten ontwikkelen en kan zorgen voor spirituele groei
 • Het kan je meer bewust maken van wat goed is voor jouw lichaam en gezondheid en de behoefte aan foute voedingsmiddelen verkleinen
 • Mogelijk ontwikkeling van (meer) zelfliefde, je bewust worden van hoe je reageert op andere mensen en situaties en leren voor jezelf te kiezen en je grenzen aan te geven
 • Het kan helpen bij het doorbreken van gewoontes
 • Het kan je slaap verbeteren
 • Het kan je mentale gezondheid verbeteren
 • Je kan nieuwe inzichten krijgen over bijvoorbeeld je levenspad, je dromen of je aangeleerde gedrag vanuit je jeugd
 • Het kan je productiviteit vergroten, bijvoorbeeld tijdens je werk door bijvoorbeeld een betere focus te hebben en minder snel afgeleid te worden

Wat je ervaart kan voor iedereen anders zijn, de ene mens is nou eenmaal gevoeliger voor de stof psilocybine dan de andere en heeft juist meer of minder nodig van de truffel.
Als coach kan ik nooit voorspellen wat de truffel voor jou gaat betekenen of jou gaat laten zien. De truffel geeft je wat jij op dat moment nodig hebt.

Hoe gaat het in zijn werk:

Wanneer je hebt besloten om te gaan microdosen onder mijn begeleiding, hebben we altijd eerst een vrijblijvend intake gesprek.

Tijdens dit gesprek ga ik je wat vragen stellen over o.a. je motivatie waarom je wilt gaan microdosen en of je bepaalde medicatie of supplementen gebruikt die een interactie kunnen hebben met de truffels.
Op deze manier kan ik inschatten of het veilig voor je is om een maand te gaan microdosen.

Microdosen wordt afgeraden wanneer je:

 • Zwanger bent of borstvoeding geeft
 • Onder de 18 jaar bent
 • Antidepressiva gebruikt of supplementen die werken op het serotonine systeem
 • Een periode van rouw en/of verdriet doormaakt
 • Wanneer je allergisch bent voor paddenstoelen bijvoorbeeld champignons, je kan dan ook een allergische reactie krijgen op de truffels

Tijdens de eerste sessie gaan we samen je vraag bekijken en je intentie helder omschrijven en verwerken in een positieve open vraag. Je intentie zal je maandcycle extra kracht bij zetten.
Door je vragen te stellen maak ik als het ware je brein “onzeker” (deze wil het liefst alles bij het oude vertrouwde houden) en ga je nadenken over deze vragen.
Je nieuwsgierigheid wordt getriggerd en daardoor kun je zelf tot nieuwe inzichten komen.
Door de coaching kun je dieper in je proces komen en zal je een mooier resultaat behalen van je maandcycle microdosen.

Wil jij begeleiding bij het microdosen?

Ben je ook nieuwsgierig geworden of microdosing onder mijn begeleiding iets voor je is, of heb je nog vragen?

Mail mij gerust op mariska@yhab.nl en ik mail je terug.

Mocht je geen reactie van mij terug krijgen, check dan even je spambox, geregeld komen e-mails daarin terecht.

Je investering:

Je investering voor een maand microdosen onder begeleiding is € 197,00.
De truffels bestel je zelf en zijn voor eigen rekening.
Hiervoor krijg je 4 online videosessies van 1-1,5 uur en natuurlijk ben ik ook bereikbaar mocht je tussendoor vragen hebben.