WIE IS MARISKA?

Ik ben Mariska en ben getrouwd met Frank.

Samen met Frank zijn wij de trotse verzorgers van een stel lieve honden en katten, allemaal met een rugzakje en/of handicap.
Een bijzonder stel dieren die ons leven erg verrijken.

MICRODOSE COACH

Begin 2023 heb ik zelf een microdose maandcycle met de magische truffels gedaan, onder begeleiding van een zeer ervaren microdose coach.

Door deze maand microdosing en intensieve coaching heb ik zulke mooie stappen mogen zetten in zowel mijn persoonlijke ontwikkeling als inzichten in gedragingen die ik mijzelf onbewust vanuit mijn jeugd heb aangeleerd, maar die me nu in de weg zaten.

Ik ben zo enthousiast geworden over de truffels en hun werking dat ik hier graag zelf ook wat mee wilde. Ik gun het andere mensen ook om zulke mooie stappen te kunnen zetten met behulp van een natuurlijk middel.

Via mijn coach heb ik een training gevolgd en ben ik uiteindelijk zelf mensen gaan coachen tijdens hun microdose traject, met vele mooie resultaten als gevolg.

COACHING POSITIEVE PSYCHOLOGIE & LEEFSTIJLCOACH

Sinds november 2023 volg ik de opleiding Coaching Positieve Psychologie welke ik in maart 2024 afrondt. Deze opleiding kwam op mijn pad omdat Frank deze voor mij heeft gewonnen op Social Media.

Een prachtig cadeau welke precies aansluit bij de microdose coaching.

En omdat deze studie mij ook enthousiast heeft gemaakt heb ik besloten om na deze studie verder te gaan met de opleiding tot Leefstijlcoach welke ik zal afronden in oktober 2024.

Al met al een mooie nieuwe richting in mijn leven waar ik erg blij van wordt.

Ik hoop dan ook in de toekomst veel mensen te mogen helpen met hun persoonlijke groei, het krijgen van nieuwe inzichten of dingen waar ze tegenaan lopen.