Over COSMIC TRUFFLES

Cosmic Truffles is een initiatief opgericht door Roel Bij de Vaate.
Na jarenlange interesse in de toepassingen en de geschiedenis van verschillende psychedelica is het idee ontstaan om hier een rol in te spelen.
De rijke literatuur, ruime kennis en verschillende persoonlijke ervaringen hebben uiteindelijk geleid tot de overtuiging dat psychedelica,
met name de Psilocybe Cubensis soorten, een belangrijke rol kunnen spelen in de mentale gezondheid en het algemeen welzijn van de mens.

Visie

Veelzijdig onderzoek wijst uit dat Psilocybine een belangrijke rol zou kunnen spelen bij mentale gezondheid, emotionele stabiliteit en het algemeen welzijn.
Cosmic Truffles werkt aan een verbindend netwerk van experts om de toepassingen van Psilocybine in goede banen te leiden.
Naast het netwerk zijn er uitgebreide mogelijkheden voor iedereen die een belang ziet in verantwoord gebruik van de Psychedelische Truffel.
Cosmic Truffles streeft naar het verschaffen van de meest actuele informatie en de beste hulpmiddelen voor een optimale ervaring.

Producten

Cosmic Truffles biedt een met zorg geselecteerde verzameling verse Psilocybine houdende natuurproducten van Hollandse bodem.
De producten zijn afkomstig van marktleider Freshmushrooms, een professionele teler die al meer dan 25 jaar ervaring heeft en zijn duidelijke visie met ze deelt.
Ruime kennis en jarenlange ervaring bieden een bodem voor een professioneel, zuiver en ‘’Extra Potent’’ product wat met passie en liefde word aangeboden.

Bestellen met 10% korting?

De website van Cosmic Truffles is www.cosmictruffles.nl

Met de kortingscode MARISKA10 krijg je 10% korting op je bestelling

Wil je microdosen onder begeleiding van Mariska?
Ga dan naar tabblad Microdosing.